1098
Arsenal vinner mot Burnley.

Premier League vilar denna vecka. Här är en kort sammanfattning av föregående vecka.

Liverpool – Swansea 2-3

Gylfi Sigurdsson fick avgöra en helt galen match i Liverpool där bortalaget Swansea tog en mycket efterlängtad trepoängare. Wales-lagets första seger någonsin på Anfield i Premier League.

Mål, Liverpool: Roberto Firmino

Mål, Swansea: Fernando Llorente

Bournemouth – Watford 2-2

Bournemouth kom tillbaka från underläge två gånger om i matchen mot Watford, lagen delade till slut på poängen efter att Benik Afobe fått sista ordet med sitt kvitteringsmål i den 82a minuten.

Mål, Bournemouth: Joshua King, Benik Afobe

Mål, Watford: Christian Kabasele, Troy Deeney

Crystal Palace – Everton 0-1

Matchen mellan Crystal Palace och Everton såg länge ut att gå mot ett oavgjort resultat, men i den 87e minuten kunde Tom Davies hitta ytterbacken Seamus Coleman med en djupledsboll, irländaren gjorde inga misstag framför målet och kunde skjuta Everton till dess tredje raka seger.

Mål, Everton: Seamus Coleman

Middlesbrough – West Ham 1-3

Andy Carroll hade återigen huvudrollen när West Ham slog Middlesbrough med 3-1, anfallaren stod för två mål när West Ham tog sin femte vinst på sju Premier League-matcher.

Mål, Middlesbrough: Cristhian Stuani

Mål, West Ham: Andy Carroll, Jonathan Calleri

Stoke – Manchester United 1-1

Manchester United fick det inte riktigt att stämma mot Stoke på bortaplan, då klev veteranen Wayne Rooney fram och med en frispark i den 94e minuten blev han Uniteds bäste målskytt genom tiderna, samtidigt som 31-åringen räddade en poäng för bortalaget.

Mål, Stoke: Juan Mata (självmål)

Mål, Manchester United: Wayne Rooney

West Bromwich Sunderland 2-0

West Bromwich gjorde två mål under sju hektiska minuter av den första halvleken, något som räckte för vinst mot ett sargat Sunderland som nu ligger sist i tabellen. Darren Fletcher och Chris Brunt bjöd båda två på riktigt snygga mål.

Mål, West Bromwich: Chris Brunt, Darren Fletcher

Manchester City – Tottenham 2-2

Efter en mållös första halvlek kunde hemmalaget Leroy Sané öppna målskyttet i början av den andra halvleken, men bortalaget Tottenham kom tillbaka från underläge två gånger i matchen som sluta de oavgjort.

Mål, Manchester City: Leroy Sané, Kevin De Bruyne

Mål, Tottenham: Dele Alli, Son Heung-Min

Southampton – Leicester 3-0

Southampton satte stopp för en fyra matcher lång svit av förlustmatcher när man bekvämt vann mot Leicester på hemmaplan. James Ward-Prowse och Jay Rodriguez lade grunden i den första halvleken och Dusan Tadic fastställde slutresultatet på straff.

Mål, Southampton: James Ward-Prowse, Jay Rodriguez, Dusan Tadic

Arsenal – Burnley 2-1

Topplaget Arsenal kom unda med nöd och näppe när man var nära på att tappa poäng hemma mot Burnley. Sent på stopptid fick Alexis Sanchez chansen att skjuta alla tre poäng till hemmalaget från straffpunkten och chilenaren gjorde inget misstag.

Mål, Arsenal: Shkodran Mustafi, Alexis Sanchez

Mål, Burnley: Andre Gray

Chelsea – Hull 2-0

Ett mål i varje halvlek gav Chelsea alla tre poäng i en tuff match mot Hull på hemmaplan. Diego Costa var tillbaka i startelvan och firade detta med att göra öppningsmålet i matchen. Gary Cahill ökade på ledningen sent i matchen och Chelsea är alltjämnt serieledare.

Mål, Chelsea: Diego Costa, Gary Cahill