1045
Bournemouth mot Arsenal 3-3 i PL.

Tisdagen bjöd på tre intressanta matcher i Premier League där det slutade med en otroligt svängig tillställning, en oväntad vinnare och klassiska målskyttar.

Bournemouth – Arsenal 3-3

Hemmastarka Bournemouth såg ut att gå mot en riktigt fin seger hemma mot Arsenal, en kanonstart på matchen satte hemmalaget i en tidig 2-0-ledning mot det gästande topplaget och när Ryan Fraser gjorde 3-0 efter en timmes spel trodde nog det flesta att trepoängaren var i hamn.

Men med 20 minuter kvar av matchen skulle Arsenals stjärnspelare kliva fram, först reducerade Alexis Sánchez, sedan bombade Lucas Pérez in sitt första Premier League-mål någonsin och som när det gällde som allra mest klev Olivier Giroud fram, på ett inlägg från Granit Xhaka lyckas fransmannen styra bollen tätt intill stolpen och sätta 3-3.

Mål, Bournemouth: Charlie Daniels, Callum Wilson, Ryan Fraser

Mål, Arsenal: Alexis Sánchez, Lucas Pérez, Olivier Giroud

Crystal Palace – Swansea 1-2

Senaste gången Swansea vann en ligamatch var i slutet av november, i en fullständigt galen match på hemmaplan mot Crystal Palace. Nu har man gjort det igen, men denna gång vinner man på bortaplan mot London-laget, efter ett sent avgörande. Swansea dominerade första halvleken på Selhurst Park och var definitivt värda sin ledning i halvtid.

I den 83e minuten kvitterar Wilfried Zaha, just där och då pekade det mesta på att matchen skulle sluta oavgjort. Men, men bara två minuter kvar av matchen kan Leroy Fer hitta fram till Angel Rangel som sätter det avgörande målet. Resultatet göra att Swansea klättrar i tabellen och lämnar över jumboplatsen till Hull, bara en poäng bakom just Crystal Palace.

Mål, Crystal Palace: Wilfried Zaha

Mål, Swansea: Alfie Mawson, Angel Rangel

Stoke – Watford 2-0

Peter Crouch är tillbaka i hetluften igen när han gör mål för andra matchen i rad och Watford verkar ha tappat allt – en vinst på de åtta senaste matcherna är ”The Hornets” dystra facit. På stopptid i den första halvleken kunde mittbacken Ryan Shawcross ge hemmalaget ledningen, ett typiskt Stoke-mål som kommer efter en hörna.

I den andra halvleken fastställer Peter Crouch slutresultatet genom att peta in ett inspel från Charlie Adam. Poängen tar Stoke upp till en elfteplats i tabellen och ger äntligen klubben lite andrum, Watford fortsätter rasa i tabellen och återfinns numer på 14e plats.

Mål, Stoke: Ryan Shawcross, Peter Crouch